Maja Boot actief bij Atelierroute Laren

Maja Boot

035 Laren Cultuur Uitgaan – Maja Boot is een van de artiesten die op 22 en 23 april de deuren van het atelier openzet. Zij doet mee aan de Atelierroute Laren.

Tijdens deze twee dagen laten kunstenaars die in Laren wonen of hier een atelier hebben je kennismaken met hun werk. Maja: “Mijn huidige atelier deel ik samen met schilder Boen Liem, we genieten enorm van het mooie plekje in het centrum van Laren.”

Vissen- en Zeeschilderijen

Maja werkt aan een collectie vissen- en zeeschilderijen. Deze zijn tijdens de tweedaagse te zien. Het atelier van Maja vind je aan de P.C. van den Brinkweg 32 te Laren. Meer informatie vind je op de website van Maja Boot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *