Inkoop duurzame energie Baarn gewild

035 Baarn Economie Duurzaamheid — De gemeente Baarn organiseert nog tot en met 31 maart 2023 een inkoopactie voor energiebesparingsmaatregelen. Veel Baarse inwoners doen mee met de inkoopactie. Om inwoners zoveel mogelijk te ontzorgen stelt de partij Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen.

Wethouder Steven de Vries: “Energiebesparing is heel belangrijk. Hoe minder energie we verbruiken, hoe minder we hoeven op te wekken. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen. Met deze inkoopactie willen we energiebesparende maatregelen in huis stimuleren. Fijn om te zien dat zoveel inwoners mee doen aan de actie!”

Prijs-kwaliteit scherp, spaart uitzoekwerk

Tijdens de inkoopactie kunnen inwoners kiezen voor vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas, een hybride warmtepomp en zonnepanelen. Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Per maatregel selecteert Winst uit je woning een bedrijf door een uitvraag. Tijdens de uitvraag moeten deze uitvoerders voldoen aan strenge voorwaarden, zodat de deelnemers zeker weten dat de uitvoerende bedrijven een juiste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Dat bespaart de woningeigenaar tijd en uitzoekwerk.

Zonnepanelen het populairst

Er zijn inmiddels 395 aanmeldingen voor de actie. De meest aangevraagde maatregelen zijn zonnepanelen, isolatieglas en de hybride warmtepomp, gevolgd door vloer- en spouwmuurisolatie. In totaal zijn er 847 maatregelen aangevraagd.

Meedoen is nog mogelijk

Wilt u ook meedoen aan de actie? U heeft nog een paar weken om u aan te melden voor de inkoopactie voor energiebesparingsmaatregelen. Meld u snel vrijblijvend aan voor de inkoopactie. Dit kan nog tot en met 31 maart 2023.

Meer lezen of aanmelden voor de actie? Kijk op winstuitjewoning.nl/baarn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *