Magnesium Supplement van het Jaar

Magnesium

035 Gooi Gezondheid Lifestyle — De uitslag van de jaarlijkse Supplement van het Jaar Verkiezing is bekend: Magnesium is door het publiek verkozen tot het Supplement van het Jaar 2023! Gevolgd door Vitamine D als tweede en Omega-3 op de derde plaats. Magnesium is Supplement van het Jaar 2023 geworden met alle gezondheidsvoordelen van dien, maar slik jij wel de juiste Magnesium?

In een online enquête van het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) kon het publiek de afgelopen weken stemmen op hun favoriete voedingssupplement. Deelnemers konden ook aangeven waarvoor en waarom ze het supplement gebruiken. Stemmers geven aan dat ze magnesium graag gebruiken, omdat het veel functies in ons lichaam ondersteunt. Wij vinden dat magnesium terecht in de schijnwerpers staat. Het mineraal is betrokken bij honderden processen in ons lichaam en onmisbaar voor onze gezondheid!

Voordelen Magnesium

Voor het behoud van sterke botten, draagt bij aan normale celdeling, helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit, ondersteunt het energieniveau, helpt de tanden sterk te houden, draagt bij aan het functioneren van het geheugen, is goed voor de werking van de spieren, is goed bij vermoeidheid en moeheid, zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Welke soort Magnesium kies jij?

Er zijn verschillende soorten magnesium verkrijgbaar die in opneembaarheid verschillen. Een puur mineraal zoals magnesium kan niet door het lichaam opgenomen worden, maar heeft een hulpstof nodig. De opneembaarheid ligt dus aan de hulpstof die gekoppeld is aan de magnesium. Magnesiummalaat, -acetyl taurinaat, -bisglycinaat en -citraat (hydraat) noemen we organisch gebonden vormen van magnesium. Anorganische vormen zijn magnesiumoxide, -chloride, -hydroxide en -sulfaat; deze zijn minder biologisch beschikbaar en neemt ons lichaam niet goed op.

Magnesium van Beyuna

Beyuna heeft op grond van diverse wetenschappelijke onderzoeken gekeken naar de beste hulpstoffen die aan magnesium gebonden worden zodat ze het beste opgenomen worden, dit wordt ook wel de biobeschikbaarheid van een stof genoemd. De hulpstoffen die Beyuna gebruikt zijn alleen organische stoffen. Beyuna Magnesium bestaat uit drie soorten magnesium van zuivere, hoge kwaliteit Citraat Hydraat, Glycerophosphate en Acetyl Taurinate, is 100% natuurlijk en GMO-vrij. Beyuna houdt zich voorts aan het Clean Label principe, dit houdt in dat het supplement geen vul-, hulp- of kleurstoffen bevat.

Meer informatie

Kijk voor meer info op: https://riavankleef.beyuna.eu/Products/beyuna-magnesium

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *